Eveniment

Amenzi de peste 500.000 de lei date, ieri, de oamenii legii

Apropierea sărbătorilor pascale i-a făcut pe mulți dintre teleormăneni să uite de restricțiile de circulație. Magazinele și piețele au fost, ieri, pline de oameni cuprinși de febra cumpărăturilor. Însă la fel de pline au fost străzile din județ și de echipaje mixte de polițiști, jandarmi, militari și polițiști locali, care au verifiat modul în care cetățenii înțeleg să respecte prevederile ordonanțelor militare.

Iar rezultatul este unul care nu mai are nevoie de nicio descriere: ieri, la nivelul județului, au fost aplicate 195 de sancţiuni contravenţionale persoanelor fizice, valoarea sancțiunilor depășind 500.000 de lei.

Autoritățile avertizează că polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman vor continua să acţioneze integrat, în echipaje mixte, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Pașapoarte Teleorman, jandarmi, militari M.A.P.N. și poliţişti locali pentru impunerea normelor legale, instituite pe perioada stării de urgenţă.

Efectivele vor fi angrenate în misiuni de menținere a ordinii publice în zona locurilor de carantină, pentru depistarea persoanelor care se sustrag măsurilor de izolare sau carantină și pentru respectarea restricțiilor de circulație impuse.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.