Eveniment

Amenzi de peste 350.000 de lei și carantină forțată pentru două persoane care au încălcat izolarea

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman au continuat să acţioneze integrat, în echipaje mixte, alături de jandarmi, militari M.A.P.N. și poliţişti locali pentru impunerea normelor legale, instituite pe perioada stării de urgenţă.

Efectivele au fost angrenate în misiuni de menținere a ordinii publice în zona locurilor de carantină, pentru depistarea persoanelor care se sustrag măsurilor de izolare sau carantină, pentru respectarea restricțiilor de circulație impuse.

Astfel, peste 270 de polițiști, jandarmi, militari și polițiști locali au verificat, duminică, modul de respectare a prevederilor Ordonanțelor militare, precum și O.G.  1/1999, fiind verificate 962 de persoane din perspectiva respectării interdicțiilor impuse, transmite Centrul de Comunicare al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Pentru abaterile constatate polițiștii au aplicat 174 de sancţiuni contravenţionale persoanelor fizice, valoarea sancțiunilor depășind 350.000 de lei.

De asemenea, ca urmare a nerespectării izolării, pentru două persoane a fost dispusă măsura de plasare în carantină instituționalizată.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.