Eveniment

Amenzi de peste 220.000 de lei date de forțele de ordine teleormănenilor care au ieșit din case fără motiv sau au încălcat izolarea la domiciliu

Teleormănenii nu dau semne că ar începe să înțeleagă faptul că demersurile întreprinse de autorități, în această perioadă, sunt spre binele lor, astfel că pe parcursul zilei de sâmbătă echipajele mixte de poliţişti, jandarmi şi poliţişti locali au dat alte 163 de sancţiuni contravenţionale, valoarea sancțiunilor fiind de 227.780 lei.

“În cursul zilei de astăzi, 28 martie, 144 de polițiști, 71 de jandarmi și 9 polițiști locali au verificat modul de respectare a prevederilor Ordonanțelor militare nr. 2 și 3, precum și O.G.  1/1999, fiind verificate 1837 persoane din perspectiva respectării interdicțiilor impuse”, transmite Comitetul Județean pentru Situații de Urgență.

Peste 300.000 de lei este valoarea amenzilor date de forțele de ordine din județ, numai în ultimele trei zile, celor care se încăpățânează să încalce măsurile impuse de autorități pe durata stării de urgență.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.