Eveniment

Amenzi de peste 180.000 de lei date de polițiști în minivacanța de Paște; au fost reținute 17 permise de conducere și retrase nouă certificate de înmatriculare

Polițiștii teleormăneni au intervenit la aproximativ 630 de evenimente, în perioada 30 aprilie – 3 mai, dintre acestea nu mai puțin de 600 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență – 112 transmite Biroul de presă al IPJ Teleorman.

De asemenea, potrivit sursei citate, în urma activităților preventive desfășurate, pentru neregulile constatate, polițiștii au dat aproximativ 500 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 180.000 de lei, au reținut 17 permise de conducere și au retras nouă certificate de înmatriculare pentru diverse abateri de la normele privind circulația pe drumurile publice.

În ultimele patru zile, la nivelul județului au fost înregistrate nouă accidente rutiere ușoare, în cauze fiind întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

De asemenea, în ceea ce privește circulația pe drumurile teleormănene, polițiștii au constatat nu mai puțin de nouă infracțiuni, dintre care trei pentru conducere fără permis, iar patru pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Totodată, polițiștii din structurile de ordine publică au intervenit în cazul a trei sesizări privind conflicte în familie, fiind constatate trei infracțiuni de violență în familie, pe raza localităților Roșiori de Vede, Vedea și Mârzănești.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.