Eveniment

Amenzi de peste 180.000 lei, date de oamenii legii

Peste 65 de polițiști, jandarmi și militari au legitimat, ieri, peste 800 de persoane și au verificat aproximativ 400 de autovehicule, transmite Inspectoratul de Poliție Județean Teleorman. Prin acțiunile organizate și desfășurate la nivelul instituției s-a avut în vedere verificarea măsurilor impuse prin ordonanțele militare, creșterea gradului de siguranță publică, precum și prevenirea criminalității.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 87 de contravenții în valoare de peste 180.000 de lei, totodată fiind constatată și o infracțiune la regimul rutier.

“Reamintim că dispozitivul de ordine și siguranță publică acționează pentru prevenirea și limitarea răspândirii noului coronavirus, dar și pentru a preveni și combate ilegalitățile de orice fel”, transmite IPJ Teleorman.

Referitor la distanța maximă dintre domiciliu și magazinele de unde se pot achiziționa bunuri care acoperă necesitățile de bază, reprezentanții IPJ Teleorman precizează că prevederile Ordonanței militare nr. 3 din 24.03.2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19 nu menționează o distanță cuantificabilă, însă recomandarea pentru cetățeni este să se deplaseze la cele mai apropiate magazine unde sunt comercializate produsele care le sunt necesare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.