Eveniment

Amenzi de peste 170.000 lei date de polițiști la sfârșit de săptămână / 46 de permise au fost reținute și 15 certificate de înmatriculare retrase

În perioada 10 – 12 septembrie a.c., polițiștii au intervenit la aproximativ 400 de evenimente, dintre care nu mai puțin de 330 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență – 112. Totodată, în urma activităților preventive desfășurate, pentru neregulile constatate polițiștii au aplicat aproximativ 370 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 170.000 de lei, au reținut 46 permise de conducere și au retras 15 certificate de înmatriculare pentru diverse abateri de la normele privind circulația pe drumurile publice.

În aceste trei zile de weekend, la nivelul județului au fost înregistrate 11 accidente rutiere ușoare, în cauze fiind întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Polițiștii teleormăneni atrag atenția asupra necesității respectării normelor rutiere de către toți participanții la trafic, întrucât cauzele generatoare ale evenimentelor tragice produse pe drumurile județului nu sunt imputabile doar unei categorii.

De asemenea, în ceea ce privește circulația pe drumurile teleormănene, polițiștii au constatat nu mai puțin de 14 infracțiuni, dintre care cinci pentru conducere fără permis și nouă pentru alcool.

Un astfel de caz este cel al unui tânăr din comuna Smârdioasa. La data de 11 septembrie 2021, în jurul orei 11.30, polițiștii din cadrul Secției 13 Poliție Rurală Smârdioasa au depistat, pe DJ 506B, în comuna Smârdioasa, județul Teleorman, un tânăr in vârstă de 18 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.În cauză a fost întocmit dosar penal.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.