Eveniment

Amenzi de peste 12.000 lei, aplicate de polițiști în 24 de ore

În ultimele 24 de ore,  în urma activităților preventive desfășurate, pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 22 de sancțiuni contravenționale în valoare de 12.325 de lei, au reținut 2 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice și a fost retras 1 certificat de înmatriculare.
Dintre acestea, 12  sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 2 sancțiuni pentru nepurtarea centurii de siguranță, 1 sancțiune pentru depășire, 2 sancțiuni pentru lumini, 1 sancțiune pentru lipsă inspecție tehnică periodică și 4 sancțiuni pentru alte abateri.
Spre exemplu, joi, 5 aprilie a.c., ora 09.30, polițiștii din cadrul Secției nr.7 Poliție Rurală Crângu au  depistat un bărbat în vârstă de 59 de ani, din comuna Dracea, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 653, în comună, având dreptul de a conduce suspendat. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul pe drumurile publice având dreptul de a conduce suspendat”, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.