Eveniment

Ambulanţele au alergat şi la finalul săptămânii trecute

463 de solicitări au fost înregistrate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă în perioada 29 iunie, ora 00.00– 2 iulie, ora 08.00, pentru două persoane fiind constatat decesul, în aceeaşi perioadă, potrivit raportului SAJ Teleorman. Totodată, conform informaţiilor furnizate, pe raza judeţului, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit şi în patru accidente rutiere, soldate cu cinci victime.

Potrivit raportului SAJ Teleorman, în intervalul menţionat, cele mai multe solicitări, respectiv 57, au fost pentru dureri abdominale sau de spate, în timp ce alte 35 de solicitări au fost înregistrate pentru cefalee. Totodată, echipajele de salvare au fost solicitate, în perioada menţionată, şi pentru 34 de cazuri de tuse, probleme respiratorii minore.

Pe de altă parte, 13 solicitări au avut la bază conflicte şi agresiuni fizice, în timp ce 17 minori au avut nevoie de intervenţia echipajelor de ambulanţă în intervalul menţionat, se mai arată în raportul Serviciului de Ambulanţă Teleorman.

De asemenea, în intervalul menţionat, echipajele SAJ s-au confruntat şi cu şapte intoxicaţii, cu 11 cazuri psihiatrice, precum şi cu două tentative de suicid. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.