Eveniment

Ambulanțele au alergat la finalul săptămânii; pentru opt teleormăneni echipajele de salvare n-au mai putut face nimic

400 de solicitări au fost înregistrate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă în perioada 16 noiembrie, ora 00.00– 19 noiembrie, ora 08.00, pentru opt persoane, între care și un bebeluș de numai o lună, din Vitănești, fiind constatat decesul, în aceeaşi perioadă, potrivit raportului SAJ Teleorman. Totodată, conform informaţiilor furnizate, pe raza judeţului, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit şi într-un accident rutier petrecut pe raza judeţului, soldat cu o victimă.

Potrivit raportului SAJ Teleorman, în intervalul menţionat, cele mai multe solicitări, respectiv 52, au fost pentru dureri abdominale sau de spate, în timp ce alte 339 de solicitări au fost înregistrate pentru cefalee. Totodată, echipajele de salvare au fost solicitate, în perioada menţionată, şi pentru 34 de cazuri de tuse și probleme respiratorii minore.

Pe de altă parte, nouă solicitări au avut la bază conflicte şi agresiuni fizice, în timp ce 14 minori au avut nevoie de intervenţia echipajelor de ambulanţă în intervalul menţionat, se mai arată în raportul Serviciului de Ambulanţă Teleorman.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.