Eveniment

Ambulanțele au alergat la finalul săptămânii: 60 de solicitări pentru conflicte și agresiuni fizice, patru persoane au încercat să-și ia viața

601 solicitări au fost înregistrate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă în perioada 16 august, ora 00.00– 19 august, ora 08.00, pentru trei persoane fiind constatat decesul, în aceeaşi perioadă, potrivit raportului SAJ Teleorman. Totodată, conform informaţiilor furnizate, pe raza judeţului, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit şi în cinci accidente rutiere petrecute pe raza judeţului, soldate cu șase victime.

Potrivit raportului SAJ Teleorman, în intervalul menţionat, cele mai multe solicitări, respectiv 77, au fost pentru dureri abdominale sau de spate, în timp ce alte 53 de solicitări au fost pentru cefalee.

Pe de altă parte, potrivit raportului SAJ, 60 de solicitări au avut la bază conflicte și agresiuni fizice, în timp ce alte 24 de solicitări au fost pentru probleme psihiatrice.

La finalul săptămânii, se mai arată în raportul SAJ, patru teleormăneni au încercat să-și ia viața, în timp ce trei solicitări au fost pentru oameni căzuți în stradă.

De asemenea, în intervalul menționat, 22 de minori au avut nevoie de intervenţia echipajelor de ambulanţă, se mai arată în raportul Serviciului de Ambulanţă Teleorman.

În ceea ce privește persoanele găsite decedate, potrivit informațiilor furnizate, echipajele de salvare au constatat decesul în cazul a trei persoane. Salvatorii n-au mai putut face nimic pentru un bărbat de 43 de ani, din Cucuieți, și pentru două femei, de 73 și 80 de ani, din Uda Paciurea, respectiv din Scrioaștea.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.