Eveniment

Ambulanţele au alergat la finalul săptămânii/ 26 de solicitări au avut la bază conflicte şi agresiuni fizice

554 de solicitări au fost înregistrate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă în perioada 20 iulie, ora 00.00– 23 iulie, ora 08.00, pentru trei persoane fiind constatat decesul, în aceeaşi perioadă, potrivit raportului SAJ Teleorman. Totodată, conform informaţiilor furnizate, pe raza judeţului, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit şi în şase accidente rutiere soldate cu şapte victime.

Potrivit raportului SAJ Teleorman, în intervalul menţionat, cele mai multe solicitări, respectiv 76, au fost pentru dureri abdominale sau de spate, în timp ce alte 47 de solicitări au fost înregistrate pentru cefalee. Totodată, echipajele de salvare au fost solicitate, în perioada menţionată, şi pentru 32 de cazuri de tuse, probleme respiratorii minore.

Pe de altă parte, 26 solicitări au avut la bază conflicte şi agresiuni fizice, în timp ce 22 minori au avut nevoie de intervenţia echipajelor de ambulanţă în intervalul menţionat, se mai arată în raportul Serviciului de Ambulanţă Teleorman.

De asemenea, în intervalul menţionat, echipajele SAJ s-au confruntat şi cu nouă intoxicaţii, cu 17 cazuri psihiatrice, precum şi cu două tentative de suicid. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.