Eveniment

Ambulanțele au alergat la finalul săptămânii: 22 de solicitări pentru conflicte și agresiuni fizice, 7 accidente rutiere, 5 oameni căzuți în stradă

443 de solicitări au fost înregistrate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă în perioada 11 octombrie, ora 00.00 – 14 octombrie, ora 08.00, pentru trei persoane fiind constatat decesul, în aceeaşi perioadă, potrivit raportului SAJ Teleorman. Totodată, conform informaţiilor furnizate, pe raza judeţului, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit şi în șapte accidente rutiere petrecute pe raza judeţului, soldate cu opt victime, dintre care una decedată.

Potrivit raportului SAJ Teleorman, în intervalul menţionat, cele mai multe solicitări, respectiv 57, au fost pentru dureri abdominale sau de spate, în timp ce alte 29 de solicitări au fost pentru cefalee.

Pe de altă parte, potrivit raportului SAJ, 22 de solicitări au avut la bază conflicte și agresiuni fizice, în timp ce alte opt solicitări au fost pentru probleme psihiatrice.

La finalul săptămânii, se mai arată în raportul SAJ, șapte teleormăneni au avut nevoie de intervenția echipajelor de salvare pentru intoxicații, în timp ce alte cinci solicitări au fost pentru persoane căzute în stradă.

De asemenea, în intervalul menționat, 20 de minori au avut nevoie de intervenţia echipajelor de ambulanţă, se mai arată în raportul Serviciului de Ambulanţă Teleorman.

În ceea ce privește persoanele găsite decedate, potrivit informațiilor furnizate, echipajele de salvare au constatat decesul în cazul a trei persoane. Salvatorii n-au mai putut face nimic pentru trei bărbați, de 62, 68 și 79 de ani, din Suhaia, Videle și Ciolănești Deal.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.