Eveniment

Ambulanțele au alergat la finalul săptămânii/17 solicitări au avut la bază conflicte şi agresiuni fizice, alte două pentru tentativă de suicid

509 solicitări au fost înregistrate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă în perioada 8 martie, ora 00.00– 11 martie, ora 08.00, pentru o femeie în vârstă de 76 de ani, din Olteni, fiind constatat decesul, în aceeaşi perioadă, potrivit raportului SAJ Teleorman. Totodată, conform informaţiilor furnizate, pe raza judeţului, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit şi în trei accidente rutiere petrecute pe raza judeţului, soldate cu trei victime.

Potrivit raportului SAJ Teleorman, în intervalul menţionat, cele mai multe solicitări, respectiv 65, au fost pentru dureri abdominale și de spate, în timp ce alte 40 de solicitări au fost pentru cefalee. Totodată, echipajele de salvare au fost solicitate, în perioada menţionată, şi pentru 30 de cazuri de tuse și probleme respiratorii minore.

Pe de altă parte, 17 solicitări au avut la bază conflicte şi agresiuni fizice, cinci intervenții ale echipajelor de salvare au avut loc în cazul unor oameni căzuți în stradă, în timp ce șase intervenții au avut la bază intoxicații.

De asemenea, în intervalul menționat, 16 minori au avut nevoie de intervenţia echipajelor de ambulanţă, iar alte două intervenții au avut loc în cazul unor tentative de suicid, se mai arată în raportul Serviciului de Ambulanţă Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.