Eveniment

Ambulanțele au alergat la final de săptămână/ 11 solicitări pentru conflicte și agresiuni fizice; cinci persoane găsite decedate

573 de solicitări au fost înregistrate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă Teleorman (SAJ) în intervalul vineri, 15 ianuarie – luni, 18 ianuarie, pentru cinci persoane fiind constatat decesul, în aceeaşi perioadă, potrivit raportului instituției. Totodată, conform informaţiilor furnizate, pe raza judeţului, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit şi la trei accidente rutiere petrecute pe raza localităților Cervenia și Orbeasca și pe centura Alexandriei, soldate cu șapte victime, pentru una fiind declarat decesul.

Potrivit raportului SAJ Teleorman, în intervalul menţionat, exceptând transferurile interclinice și externările, 193 la număr, cele mai multe solicitări, respectiv 58, au fost solicitări din partea unor cetățeni care au acuzat dureri abdominale sau de spate. Alte 48 de solicitări au fost pentru cazuri de cefalee, conform sursei citate.

La finalul săptămânii, se mai arată în raportul SAJ, 19 intervenții ale echipajelor de salvare au fost la cazuri de accidente vasculare cerebrale (AVC), 22 pentru dureri toracice, iar alte 11 solicitări au avut la bază conflice și agresiuni fizice

Pe de altă parte, în intervalul menționat, echipajele Serviciului de Ambulanță au recoltat și 57 de probe pentru COVID-19, dintre acestea 26 fiind cu rezultat pozitiv.

În ceea ce privește persoanele găsite decedate, echipajele de salvare au constatat decesul în cazul a cinci persoane, trei femei și doi bărbați, cu vârste cuprinse între 43 și 81 de ani, din localitățile Seaca, Alexandria, Poeni și Olteni.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.