Eveniment

Ambulanță răsturnată, în Alexandria

Update1: Prefectura Teleorman transmite că ambulanța implicată în accidentul din Alexandria transporta la Spitalul de Urgență Județean, o persoană aflată în izolare la domiciliu, pentru a i se face un control medical. După efectuarea controlului s-a decis transportarea persoanei înapoi la domiciliu.

Referitor la evenimentul rutier, IPJ Teleorman precizează că în timp ce un bărbat de 43 de ani, din Alexandria, conducea un autoturism pe strada H.C.C., din direcția str. Negru Vodă către str. Libertății, la intersecția cu strada Dunării a pătruns pe culoarea verde a semaforului electric și a intrat în coliziune cu o ambulanță care pătrunsese în intersecție pe culoarea roșie a semaforului electric, având în funcțiune semnalele luminoase. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a unui asistent din echipajul ambulanței. În continuare, se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

UPDATE: Echipajul Serviciului de Ambulanță transporta, se pare, o persoană dintre cele aflate în izolare. Din fericire, nu au fost persoane rănite ori incarcerate la acest accident, transmite ISU Teleorman. Potrivit sursei citate, persoana transportată în ambulanța răsturnată a fost preluată de o altă ambulanță a SAJ.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor, iar polițișatii u preluat cazul, pentru stabilirea imprejurarilor în care s-a produs evenimentul rutier

O autospecială a Serviciului de Ambulanță s-a răsturnat, cu puțin timp în urmă, la intersecția străzilor Dunării cu HCC din municipiul Alexandria.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Alexandria, cu o autospecială de stingere, o descarcerare și o ambualnță SMURD, transmite ISU Teleorman.

Din primele informații, se pare că nu sunt persoane încarcerate.

În prezent este așteptat la fața locului și un echipaj specializat care să decontamineze ambulanța.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.