Politic

Alți trei consilieri județeni au depus jurământul

Trei locuri au rămas vacante, în Consiliul Județean Teleorman, după alegerile parlamentare din 6 decembrie, când Florin Piper Savu și Dănuț Cristescu, de la PSD, și Maria Stoian, de la PNL, au câștigat mandate de senator și deputați și au ales să meargă în Legislativ.

În locul acestora, au fost validați și au depus jurământul de credință în ședința de joi, 25 februarie, trei noi consilieri de pe listele de supleanți ale celor două formațiuni politice, respectiv Cristina Catană, din partea PNL, și Claudiu Mihalcea, care a mai fost consilier județean și în mandatul trecut, și Marius Ciocîrlan, din partea PSD.

Așadar, cel puțin pentru moment, efectivul este complet în Consiliul Județean Teleorman, unde din cele 33 de mandate, 17 au revenit PNL și 16, între care și președintele instituției, au revenit PSD, la alegerile locale din septembrie.

Aceasta este a doua modificare în ceea ce privește componența Consiliului Județean, după ce la puțin timp după alegerile locale, Costel Barbu, în prezent deputat PNL, renunța la mandatul de consilier județean în favoarea funcției de secretar general adjunct al Guvernului, în locul acestuia fiind validată Mihaela Burghiu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.