Eveniment

Alte nouă cazuri de infecție cu noul coronavirus, în Teleorman

Cea mai recentă informare a Grupului de Comunicare Strategică arată că, la nivelul județului Teleorman, 30 de persoane au fost infectate cu noul coronavirus, până luni, 6 aprilie. Cu numai o zi în urmă, informarea Grupului de Comunicare Strategică dădea, pentru județul Teleorman, 21 de persoane infectate.

La nivel național, până luni, 6 aprilie, au fost confirmate 4.057 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Sursa citată mai arată că, dintre persoanele confirmate pozitiv, 406 au fost declarate vindecate și externate.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 193 de noi cazuri de îmbolnăvire. La ATI, în acest moment, sunt internați 179 de pacienți.

Totodată, până luni, 6 aprilie, 157 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor și Mehedinți, au decedat.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.