Economie

Alte două drumuri din Teleorman intră în proces de reabilitare

Două drumuri importante din Teleorman vor intra în proces de reabilitare în perioada următoare. Este vorba de DN52, drumul care leagă municipiul Alexandria de Turnu Măgurele, și DN51, care leagă Zimnicea de municipiul Alexandria.

Și, dacă pentru reabilitarea DN52 a fost deja semnat contractul de modernizare, pentru DN51 urmează să fie demarată procedura de licitație publică imediat ce va fi aprobat devizul.

„A fost semnat contractul de lucrări pentru DN52 Alexandria-Turnu Măgurele, un obiectiv așteptat de cetățenii din Teleorman, am discutat cu dl. ministru Cuc, a fost semnat proiectul. Perioada de contractare este de cinci luni de zile, urmând perioada de execuție de 18 luni de zile. Valoarea investiției este de peste 123 de milioane de lei. Celălalt obiectiv, DN51 este în acest moment la aprobarea devizului, urmând ca în perioada următoare să fie în procedură de licitație pbulică, astfel încât să modernizăm și acest drum, zic eu foarte important pentru cetățenii din Teleorman”, a precizat Dănuț Cristescu, președintele Consiliului Județean Teleorman.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.