Eveniment

Alte două case din Teleorman, distruse de incendii. O bătrână de 75 de ani a ajuns la spital cu arsuri grave

Monica DUMITRESCU

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Teleorman, cpt. Gelu Dragomir, în dimineaţa zilei de miercuri, 15 februarie 2017, au fost înregistrate incendii la două case de locuit din Teleorman, una din comuna Liţa, cealaltă din oraşul Videle.

Pompierii de la Detaşamentul Turnu Măgurele au fost alertaţi şi au intervenit la primele ore ale dimineţii, pentru stingerea incendiului şi salvarea eventualelor victime în comuna Liţa.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime, însă în incendiu a fost distrus acoperişul casei pe o suprafaţă de cca. 10 mp. Pagubele au fost apreciate la suma de 1500 lei, bunurile salvate la peste 15000 lei. Incendiu se pare că a izbucnit de la un coş de fum.

În jurul orei 10.50, un alt incendiu a izbucnit la o locuinţă din Videle, cartier Tămăşeşti. De data aceasta, a intervenit Detaşamentul de Pompieri Videle cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. La venirea pompierilor, incendiul se manifesta la acoperişul locuinţei, precum şi în interiorul acesteia.

Proprietara, o bătrână în vârstă de cca. 75 de ani, cu arsuri de gr. I la nivelul membrelor superioare, a fost preluată de SMURD, i s-a acordat primul ajutor şi a fost transportată la spital.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.