Eveniment

Altă zi, altă serie de accidente rutiere în Teleorman

Aproape că nu trece zi fără ca în județul Teleorman să nu se întâmple accidente rutiere, de multe ori acestea producându-se la intervale de timp foarte mici și, nu de puține ori, cu victime care ajung în stare gravă la spital sau, și mai rău, își pierd viața.

Astfel, așa s-a întâmplat și astăzi, când un prim accident rutier s-a produs pe raza localității Piatra (zona Peco), fiind implicate două autoturisme. Pompierii au fost anunțați că este vorba de o victimă neîncarcerată și, posibil, scurgeri de carburant, intervenind cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD. La fața locului, salvatorii de pe echipajul SMURD au monitorizat un bărbat, în vârstă de aproximativ 27 de ani, care prezenta un hematom la nivelul capului, însă a refuzat să meargă la spital. Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor P.S.I., iar autoritățile competente au preluat cazul pentru cercetări.

Mai târziu, un alt accident rutier s-a întâmplat pe DJ 601F, pe raza localității Albești, tot cu două autoturisme implicate, o victimă neîncarcerată. Aici s-a intervenit cu o mașină de stingere, un echipaj SMURD și o ambulanță SAJ.
Un alt eveniment rutier a avut loc pe DJ 546, pe raza localității Lița. În acest caz, un autoturism a intrat într-un stâlp, a fost anunțată o victimă neîncarcerată și s-a intervenit cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.