Eveniment

Alo, Primăria Mârzăneşti! Peste 40 de abonamente la telefonia mobilă, pentru 25 de angajaţi

scan2scan3

 

Monica DUMITRESCU

La Mârzăneşti, o comună nu foarte bogată, cu suficiente probleme de rezolvat, cheltuirea banului public pentru confortul angajaţilor, se pare că nu constituie o problemă. Lunar, din bugetul local, aproape 2000 de lei merg către o companie de telefonie mobilă pentru achitarea a nu mai puţin de 53 de abonamente, dintre care 11 sunt pentru internet mobil. Asta în condiţiile în care Primăria Mârzăneşti are doar 25 de angajaţi.

Contractul este semnat de primarul Mihăilă Viorel, acesta fiind, în acte, utilizatorul tuturor abonamentelor atât de voce, cât şi de internet mobil. Lucrurile nu stau, însă, chiar aşa, telefoanele cu pricina fiind împărţite între salariaţii primăriei. Surse din cadrul instituţiei susţin că cele mai multe dintre abonamente sunt alocate contabilei, care le-a dat spre folosinţă membrilor familiei, celor doi copii şi părinţilor. Şi dacă cele mai multe abonamente din pachetul contractat de Primăria Mârzăneşti pentru angajaţi sunt de 5, maxim 7 euro, cele pe care, conform declaraţiilor, contabila le-a dat în folosinţă celor doi copii sunt de 55, respectiv 20 de euro, planul tarifar pentru cel folosit de fată fiind: Nelimitat Business Date XXL, iar pentru cel folosit de băiat: Nelimitat Business L. În ce “afaceri” sunt implicaţi cei doi şi ce legătură au acestea cu Primăria Mărzăneşti, rămâne însă un mister. Nici contabila primăriei nu are un abonament, plătit din bani publici, la fel ca ceilalţi salariaţi. Aceasta şi-a ales unul de 23 de euro cu multe avantaje.

Restul abonamentelor sunt împărţite între ceilalţi angajaţi, cel mai probabil unele dintre ele fiind utilizate de membri ai famiilor acestora.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.