Politic

Almăjanu şi-a format echipa înainte de întâlnirea de la centru

Înainte de întâlnirea liderilor de organizaţii judeţene ai vechiului PNL cu conducerea centrală a partidului pentru a discuta chestiuni organizatorice legate de procesul de fuziune cu PDL la nivel de judeţe, Marin Almăjanu şi-a format echipa care va reprezenta liberalii în Comitetul Judeţean Executiv al noului PNL.

Astfel, co-preşedintele PNL Teleorman Marin Almăjanu vine în Comitetul Judeţean Executiv cu Crin Antonescu, Eugen Pîrvulescu, Adrian Savu, Mihai Ştefan, Dan Popescu, Alexandru Iliescu, Raluca Fedeleş, Ilie Bălan, Maria Stoian, Eduard Oprea, Iuliana Stancu şi primarii de la Buzescu (Valentin Trăistaru), Moşteni (Vică Tăbărana), Botoroaga (Mihail Cojocaru) şi Cosmeşti (Cristian Mincă).

Şi, dacă prezenţa liberalului Crin Antonescu este cerută de calitatea de senator de Teleorman a acestuia, în echipa proaspăt formată sunt însă absenţe notabile cum ar fi cele ale preşedintelui PNL Alexandria, George Drăghici, dar şi a consilierului judeţean Emilian Vrăjitorea, liberali activi în organizaţia judeţeană.

În conducerea noului PNL, vechii liberali au majoritatea, respectiv 16 membri faţă de 9 membri ce revin democrat-liberalilor. (Violeta Mocanu)

 

3 Comments

  1. daca almajanu e pe duca sper sa urmeze pampalaii din echipa mai ales aia care au carat sacosele cu lovele de pe la concursuri . doamna cu coasa a luat-o catre Rusii de Vede.

  2. Nea Almajane,se vede de la o posta ca de cand numai „roiesti” prin jurul lui Liviu Dragnea nu prea mai ai inspiratie deloc,in alcatuirea echipei de conducere!Miroase a sfarsit de cariera politica!

  3. Ce cauta unflatul de OPREA Eduard?
    A fost caracterizat de incompetenta concretizata prin prostie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Nea Ilie Balan sa se duca la azilul de la Olteni-pensionar cu este dansul sa-si vada de cei care devin cat de curand necuvantatori !!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.