Politic

Alina Gorghiu, posibil candidat în Teleorman

Ioan DUMITRESCU

După criza din Partidul Naţional Liberal, provocată de retragerea copreşedintelui partidului, Vasile Blaga, luni, 3 octombrie 2016, se întruneşte Biroul Permanent Naţional al liberalilor, unde se va decide dacă vor merge mai departe, până la alegerile parlamentare din 11 decembrie, doar cu preşedintele Alina Gorghiu sau dacă va fi ales şi al doilea copreşedinte, şi cine anume. La BPN al PNL vor fi stabilite şi listele de candidaţi la alegerile parlamentare din această iarnă şi vor participa toţi şefii de organizaţii judeţene din ţară, din Teleorman participând la respectiva şedinţă preşedintele Organizaţiei judeţene Teleorman, Eugen Pîrvulescu.

Din surse liberale, unele de foarte mare încredere, se pare că Alina Gorghiu va candida la alegerile parlamentare de anul acesta, nu în Argeş, ci în judeţul Teleorman. Alina Gorghiu urmează să deschidă lista candidaţilor la Camera Deputaţilor, în locul deputatului Marin Almăjanu, iar Eugen Pîrvulescu va fi primul pe lista pentru Senatul României. Sunt liberali care susţin cu tărie că există foarte probabil varianta ca în judeţul Teleorman să candideze Alina Gorghiu pentru Camera Inferioară a Parlamentului, ceea ce pentru liberalii teleormăneni ar fi o mândrie, copreşedintele Alina Gorghiu fiind în felul acesta un fel de locomotivă pentru liberali. Astfel, în Teleorman, liderul liberalilor, Alina Gorghiu, va intra în luptă cu liderul social-democraţilor, Liviu Nicolae Dragnea, pentru unul din cele cinci fotolii de deputaţi.

3 Comments

  1. Va dati seama ce bucurosi sunt social democratii,le pica ca o manusa aceasta alegere! Doamne cata prostime a ramas in acest partid la nivelul judetului dupa retragerea involuntara a lui Almajanu! Era singurul care stia sa mentina cel putin la nivel mediu politica liberala in judet.O sa vedeti ce va urma,dupa mizarabilul Antonescu acum vor sa se „procopseasca”cu aceasta „figuranta”, ca sa fiu indulgent in exprimare!

  2. Ai uitat stimata doamna cum acum cateva luni tipai ca din gura de sarpe sa se opreasca toate investitiile in Teleorman?! Si peste 2 saptamani aveai tupeul sa te afisezi cu Titirisca, Nitulescu si Parvulescu si sa tipi ca Teleormanul nu are locuri de munca? Chiar te rog sa candidezi, ca pe aici doar cativa semianalfabeti au mai ramas pripasiti in PNL…

  3. Dacă va candida, va „trage” lista aşa cum a tras-o şi …Crin Antonescu!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.