Politic

Alina Caţan renunţă la mandatul de consilier judeţean. Florin Vida îi ia locul din partea ALDE

Alina Luminiţa Caţan, unul dintre cei doi consilieri pe care ALDE Teleorman i-a validat pentru mandatele de consilieri judeţeni câştigate la localele de pe 5 iunie, a decis să-şi dea demisia din forul legislativ de la nivel de judeţ.

Oficial, consilierii judeţeni vor lua act de încetarea mandatului acesteia în şedinţa ordinară de marţi, 26 iulie, pe ordinea de zi fiind pus un proiect de hotărâre în acest sens.

În locul Luminiţei Caţan, ALDE Teleorman îl va trimite în Consiliul Judeţean pe inginerul Florin Marian Vida, a declarat preşedintele formaţiunii, deputatul Calotă Ică Florică. Totodată, deputatul Calotă Florică Ică nu a vrut să comenteze motivele ce stau la baza demisiei consilierei ALDE, limitându-se la a preciza că este o decizie personală, pe care partidul pe care îl conduce o susţine, şi că Luminiţa Caţan va rămâne, în continuare, vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenţiei Domeniilor Statului, funcţie pe care o ocupa încă dinaintea alegerilor locale.

Cu toate acestea, dincolo de răspunsul diplomat al preşedintelui ALDE Teleorman, se pare că adevăratul motiv ce a stat la baza retragerii Luminiţei Caţan din Consiliul Judeţean îl reprezintă faptul că, deşi a fost propunerea partidului pentru funcţia de vicepreşedinte, ce revenea formaţiunii politice în urma alegerilor locale, în locul acesteia a fost preferat de către social-democraţii din judeţ celălalt consilier ALDE, Virgiliu Cocoşilă. (Violeta Mocanu)

One Comment

  1. Nanoveanu

    Alina Catan este suparata ca nu a obtinut postul de vicepresedinte al CJ Teleorman!
    PSD a luat o decizie inteleapta cand nu a votat-o pentru acest post!
    Domnul Cocosila si domnul Vida sunt sustinatori ai PSD asa ca totul este OK!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.