Sport

Alin Toșca a debutat în fața lui Messi, Neymar și Suarez

Da, este posibil! Cu toții ne-am simțit extrem de mândri duminică la amiază, când Betis Sevilla a ținut în șah puternica echipă a Barcelonei, într-un meci din campionatul spaniol de fotbal, La Liga.

Andaluzii au remizat, 1-1, primind golul egalizator în penultimul minut, de la Suarez. Fundașul central Alin Toșca a jucat foarte sigur, având intervenții aplaudate. Sistemul de joc utilizat de Betis, 5-3-2, îi convine de minune lui Toșca, oferindu-i mai multe șanse de titularizare. Apărarea în zonă, cu cei trei fundași centrali, a făcut față cu brio raidurilor efectuate de celebrii atacanți sud-americani ai Barcei. Toșca și compania i-au anihilat pe argentinianul Messi, pe brazilianul Neymar și pe uruguayanul Suarez.

În aceste condiții, debutul lui Toșca, integralist în acest meci, poate fi socotit ca de foarte bun augur. Betis a urcat pe locul 13 în clasament, cu un total de 20 de puncte.

Pe de altă parte, un alt ex-stelist teleormănean, Adi Popa, originar din comuna Nicolae Bălcescu, a asistat la jocul noii sale echipe, Reading, din divizia a doua engleză. Reading s-a impus cu 2-1 în fața celor de la Cardiff, iar Popa s-a declarat entuziasmat de atmosfera din tribune. El urmează să se integreze cât mai repede în planul de joc al britanicilor, care luptă pentru promovarea în Premier League, fiind actualmente pe poziția a treia în clasament.

Adi Popa și Alin Toșca au plecat în pauza de iarnă de la FC Steaua București, alegând calea transferurilor în străinătate. Betis a plătit un milion de euro pentru Toșca, în timp ce Reading a achitat suma de 600 000 de euro, pentru serviciile mijlocașului de bandă dreaptă. (Cristi Frisk)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.