Politic

Alin Bucur, un deputat sărac…?

bucurIoan DUMITRESCU

Despre fostul deputat intrat în Parlamentul României pe listele Partidului Poporului Dan Diaconescu, nu se pot spune multe lucruri, nici de bine, nici de rău; când au început migrările din PP-DD spre alte partide, şi Alin Constantin Bucur s-a hotărât să părăsească partidul vedetei de televiziune, şi atunci, la vremea respectivă, Alin Bucur s-a gândit să meargă spre un partid de la putere, dar nu a migrat spre Partidul Social Democrat, ci spre partidul, tot de la putere, Uniunea Naţională pentru Progresul României. Parlamentar, şi băiat de bani gata, de la tata, Alin Bucur, ca şi deputat, nu s-a obosit prea mult în Camera Inferioară a Parlamentului; a făcut în jumătate de mandat o singură interpelare, nu a luat niciodată cuvântul de la tribuna Parlamentului României, nu a participat la nici o moţiune de cenzură de când e la putere, în schimb a semnat alături de alţi parlamentari susţinerea a 12 proiecte legislative.

Ceea ce este cel mai spectaculos este faptul că deputatul UNPR Alin Bucur, cel care împarte colegiul Alexandria cu Liviu Nicolae Dragnea, ministrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, deputatul partidului condus de Gabriel Oprea, altfel şi singurul vicepremier, este sărac lipit. Nu are deputatul Alin Bucur nici măcar o casă sau un apartament la bloc; nici nu se poate şti pe unde doarme, când vine de la Parlament în Colegiul Alexandria. Din declaraţia de avere a deputatului Alin Bucur reiese că acesta în afară de venitul, indemnizaţia de deputat de la Cameră, nu are nici un alt venit; drept pentru care, comparativ cu colegii săi din Camera Inferioară a Parlamentului, se poate spune despre Alin Bucur că este un deputat sărac. Asta nu înseamnă că trebuie făcută chetă prin colegiul Alexandria pentru Alin Bucur; se va descurca domnia şi singur de acum încolo, cum s-a descurcat şi până acum.

3 Comments

  1. observator

    Cei care l-au votat nu au nici o vina?Nu-l mai plangeti ca nu are nimic ca s-ar putea sa aflam mai multe cand tac’su i se va alatura lui Bucsaru!Credeti ca a fost primit in lumea”buna”ca era frumos?Nici macar atat!Imaginea ne-o confirma. Este vorba de banii lui tacs’su!Si ne mai miram de ce merge tarisoara asta asa cum merge!

  2. Doar cu duhul sarac, Sami Calota sa-i poarte pacatele. Si-a batut joc de parlament trimitand nevertebratul asta doar ca sa se razbune pe Florescu!

  3. Priviti ce figura de neajutorat are domnul Bucur.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.