Politic

Alianţa PNL-PDL în Teleorman – Marin Almăjanu: “Categoric, vor fi mai multe situaţii de clarificat în următoarea perioadă”

Hotărârea PNL de a forma o alianţă politică pentru alegerile prezidenţiale cu forţele de dreapta este rezultatul con­textului politic actual prin ieşi­rea din Alianţa USL. Este firesc ca un partid liberal să fie pe partea dreap­tă a eşicherului politic. De altfel, o asemenea alianţă a mai fost constituită între PNL şi PDL, Ali­an­ţa DA, care a câştigat alegerile din 2008.Acelaşi obiectiv va avea şi acum ac­tuala alianţă, respectiv câşti­ga­rea ale­ge­rilor prezidenţiale cu un candidat de la PNL. Categoric însă, în perioada următoare vor apărea situaţii destul de dificile şi greu de clarificat. Dar, sper să avem discuţii cu PSD pentru a negocia punctual fiecare problemă, mai ales în consiliile locale, începând de la cel judeţean şi continuând cu cele municipale, orăşeneşti şi comunale. În acelaşi context, va trebui probabil să negociem şi cu PDL-ul. Şi sper că vom adopta cele mai responsabile soluţii, atât cu dl. Dragnea, cât şi cu dl. Niţulescu. Eu cred că putem colabora, dincolo de lupta politică, în interesul comunităţilor teleormănene şi al celor care ne-au votat, deopotrivă, pe toţi pentru a realiza programele promise. Sigur, Conresul PNL din 28-29 iunie va clarifica multe din problemele ivite şi va adopta un program şi o strategie de acţiune pentru câştigarea alegerilor pre­zi­denţiale. Vom vedea cum se deru­leză toate aceste schimbări profun­de în viaţa politică în perioada următoare.

A consemnat Gh. Paraschiv

5 Comments

 1. …..La noi in Teeleorman este cam „”INCURCATA TREABA””cu
  colaborarea,,,,,,iar de fuziune ,,,NICI VORBA,,,,,o sa asistam la ,,,UN BALCI POLITIC in viitor,in care nenea
  IANCU CARAGIALE ramane un „”copil de mingii””,,,iar marea mea intrebare se indreapta spre cei ce AU AGONISIT POLITIC
  in tot acesti ani,PACALIND ELECTORATUL din Teleorman,in detrimentul dezvoltarii judetului care a devenit CEL MAI SARAC DIN ROMANIA,,,,,,si care continua sa traga itele pentru a continua ,,,,AGONISEALA,,,,,tot cu sprijin POLITIC,,,,,deci „” ce mi-e TUTEA ce mi-e MANDEA”” ,,,,,

 2. Noi,directorii pnl-isti

  Tov.presedinte Almajanu de unde stie Vasile asta despre cum am fost noi numiti directori la intelegere cu psd-ul si apoi ne-ai aranjat matale si partidul sa participam la niste caricaturi de concursuri pentru „oficializare” ? Prea le zice d-adevaratelea,parca a fost de fata cand ne-ai aratat matale cu deshtiul cine si unde sa fie pus director !
  Noi va propunem ,tov.presedinte sa ramanem tot alaturi de psd ca e baieti buni(ei alearga in campanii dupa voturi si noi profitam de ei,luam functii babane,bine platite)
  Pai ce credeti ca ne merge tot asa cu Nitulescu !? Ne mananca asta cu fulgi cu tot ! Dati-o moartii de credinta in doctrina pnl,ce noi am fost frodata pnl-isti adevarati,am trisat fiecare alianta in care am fost bagati,ciolanul a fost cel mai important pentru noi.
  Daca ne zici acum sa ne dam demisia nu mai pupam noi functii de director de la Nitulescu nici in 2020 cand mai avem sanse(minime)sa venim la guvernare(ca atunci se erodeaza astia cu trandafirii rosii).
  Tov. presedinte Almajanu,hai dati-o moartii de moralitate,noi ne facem interesul,restul e cancan !

 3. Oana Caramizaru

  Marian almajanu!!!Tu stii exact cum i-ai luat locul lui Gavanescu!!!Cum ti-ai distrus prietenii, Zahiu, Pauna, Nutu, Jianu si baietii de la Rosiori…esti un om marunt, un caracter unsuros esti dezastrul liberalismului local!!!

 4. observator

  Mai gutanilor,voi in teritoriu nu aveti nici un cuvant de spus!Totul se hotareste sus, unde se pare ca se va, cam alege praful, dar voi din teritoriu care va este greu sa cedati ciolanul veti ramane tot pe langa astea care conduc pa aci.Doar nu o sa va inchipuiti ca Nitulescu va accepta sa fie inghitit de voi asa cum se preconizeaza pe la centru ca va fuziona PNL cu PDL si vioara a 1-a va fi PNL! E, aici nu va posibil si cum Almajanu nu este interesat decat de propriai persoana nu va face nici un val si se va aciuia acolo unde ii va fi lui bine!

 5. Nea Marine,ia vezi matale pe unde ai directori de institutii si agentii judetene subordonate ministerelor pusi cu concursuri aranjate,pe baza algoritmului politic din fostul USL si punei sa demisioneze daca au bun simtz ! Ei,acesti directori s-au prezentat la niste simulacre de concursuri,fiind declarati castigatori inainte de a se inscrie.Pur si simplu au fost DESEMNATI de partidul din care fac parte ! Ce zici nea Marin,ai curaj sa faci acest pas de moralitate !?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.