Politic

Alianţă cu UNPR şi ALDE şi recrutarea de noi membri – obiectivele PSD Alexandria pentru alegerile locale

IMG_5500În judeţul Teleorman, PSD deţine nu mai puţin de 65 de primării, dar şi majorităţi confortabile în cea mai mare parte a consiliilor locale, precum şi în Consiliul Judeţean. Spre deosebire de liberali, care au intrat deja în febra alegerilor locale, social-democraţii teleormăneni sunt, cel puţin la nivel declarativ, mai relaxaţi în ce priveşte cele două scrutinuri de anul viitor. Dar se pare că relaxarea este una apartentă, astfel că demersurile pentru pregătirea alegerilor din vara anului viitor au fost începute şi în tabăra PSD, exemplu concret fiind chiar organizaţia municipală Alexandria.

În acest sens, în cadrul conferinţei organizaţiei municipale a social-democraţilor alexăndreni, care a avut loc la sfârşitul lunii iulie, au fost trasate primele obiective pentru anul electoral 2016. De altfel, potrivit preşedintelui PSD Alexandria, Victor Drăguşin, conferinţa a reprezentat „începutul pregătirii celor două mari evenimente politice ale anului 2016”, când accentul va fi pus pe „mobilizarea exemplară”.

În vederea pregătirii scrutiului din vara anului viitor, parteneriatul politic cu UNPR şi ALDE, precum şi recrutarea de noi membri reprezintă principalele obiective ale social-democraţilor alexăndreni.

„PSD consideră ca aliaţi serioşi, atât reprezentanţii UNPR, partid în care s-a contopit PP-DD, cât şi reprezentanţii ALDE (alianţă formată de PLR şi PC), formaţiuni politice cu care PSD Alexandria îşi doreşte să realizeze in proiect comun, pentru municipiul nostru în următorul mandat”, a precizat Victor Drăguşin.

Aşadar, se poate spune că, deşi la nivel declarativ sunt mai rezervaţi, social-democraţii au intrat în logica alegerilor locale din vara anului viitor. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.