Politic

Alexandru Iliescu și-a făcut update: nu mai vrea laptop, ci tabletă cu proiectele de hotărâre în format electronic

Dacă în urmă cu aproape doi ani consilierul PNL Alexandru Iliescu a venit cu ideea ca aleșii județeni să primească laptopuri în locul mapelor ce conțin proiectele de hotărâre aflate pe ordinea de zi în varianta printată, în ședința Consiliului Județean de joi, 31 octombrie, liberalul și-a făcut un update și a venit cu propunerea ca dosarele să fie înlocuite de tablete. Motivul? Este mai ușor și pentru consilierii județeni, dar și pentru angajații din aparatul de specialitate al instituției, care sunt nevoiți „să xeroxeze atâtea foi”.

Ideea alesului PNL a fost bine primită de conducerea Consiliului Județean, președintele Dănuț Cristescu precizând că a fost deja luată în discuție varianta ca aleșii să primească tablete în locul mapelor cu proiectele de hotărâre în forma printată și că anul viitor ar putea fi făcută și achiziția acestora.

One Comment

  1. liviu dela Raioasa

    tot judetul spera ca aceasta javra PNL ista sa ajunga la cosul de gunoi al istoriei. EL a bagat in faliment spit . Rosiori de Vede impreuna cu Tuciurila (pnl)si Securila CHELBOSU -JURIST (ROMANIA mare vadimista )

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.