Politic

Alexandru Iliescu își vede visul cu ochi: consilierii județeni vor primi tablete în locul mapelor

Consilierii județeni vor primi, cel mai probabil începând cu următoarea ședință a Consiliului Județean, tablete pe care vor avea încărcate materialele în format electronic, scăpând astfel de dosarele cu proiectele de hotărâre printate.

Așadar, va prinde viață o idee mai veche a liberalului Alexandru Iliescu, cel care a venit, cu mai bine de doi ani în urmă, cu varianta ca aleșii județeni să primească laptopuri în locul teancului de hârtii.

Citește și: http://ziarulteleormanul.ro/dsp-teleorman-48-de-cazuri-de-gripa-si-165-de-pacienti-internati-cu-pneumonii-si-infectii-respiratorii-acute/

Ulterior, Alexandru Iliescu și-a făcut un update, iar ideea cu laptopul s-a transformat în ideea cu tableta, pentru că este mai ușor și pentru consilierii județeni, dar și pentru angajații din aparatul de specialitate al instituției, care sunt nevoiți “să xeroxeze atâtea foi”, spunea liberalul spre finalul anului trecut.

Citește și: http://ziarulteleormanul.ro/avertizare-meteo-cod-galben-de-vreme-rea-pana-luni-seara/

Aleșii județeni vor primi tabletele pe bază de proces verbal, le vor putea lua cu ei acasă și vor primi toate materialele în format electronic, scăpând astfel de teancul de hârtii pe care îl primeau înaintea fiecărei ședințe.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.