Politic

Alexandru Iliescu este preşedintele interimar al PNL Roşiorii de Vede

Carmen Dumitrescu

Trecem, iată, printr-o perioadă de reorganizare a structurilor de partid de la nivelul judeţului Teleorman, lucru absolut normal după stabilizarea raporturilor de putere de la finalul mai multor sesiuni de alegeri. Astfel, după ce organizaţia Videle a PSD a numit un nou preşedinte interimar în persoana deputatului Valentin Boboc, se pare că şi PNL face demersuri în sensul restructurării şi instituirii unei noi conduceri.

După demisia lui George Dumitrică din funcţia de lider al liberalilor roşioreni, nefiind compatibil cu această responsabilitate din funcţia sa de secretar general adjunct al Camerei Deputaţilor, locul său a fost ocupat de vicepreşedintele aceleiaşi organizaţii, Doru Stângă. Se pare că recent şi Doru Stângă şi-a dat demisia, din motive încă incerte, astfel că Biroul Permanent Judeţean a fost obligat, graţie noului statut să intervină în soluţionarea acestei probleme.

Propunerea făcută şi acceptată de Biroul Permanent Judeţean al PNL a fost Alexandru Iliescu, mai cunoscut din funcţia sa de consilier judeţean şi de fost director al Casei de Asigurări de Sănătate Teleorman. Astfel, până la organizarea de alegeri în interiorul PNL, Alexandru Iliescu este responsabil de felul în care va evolua organizaţia locală a PNL din Roşiorii de Vede iar membrii de partid spun că această opţiune este una dintre cele mai nimerite pentru consolidarea structurii partinice la momentul actual.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.