Sport

Alexandru Gheorghe a înjurat, jignit şi ameninţat arbitrii!

Supărarea antrenorului Alexandru Gheorghe după umilinţa de la Afumaţi – la data de 7 octombrie era antrenor al FCM-ului Alexandria – s-a manifestat şi la nivel de campionat judeţean, unde activează cu echipa Atletico Roşiorii de Vede, juniori. Supărat pentru unele decizii ale arbitrilor, Săndel Gheorghe şi-a manifestat nemulţumirea prin injurii, jigniri şi ameninţări la adresa acestora, lucru care arată că pedagogia este un subiect la care mai trebuie să lucreze. Altfel nu se explică faptul că un antrenor calificat, cu licenţă de eşalon superior, antrenor la Liga a 3-a şi la nivel de juniori, nu se poate abţine să înjure arbitrii, altfel şi aceştia nişte copii, în faţa unor juniori care vor să ia exemplu de la profesorul lor.

După ce a avut un astfel de comportament, Alexandru Gheorghe (antrenor Atletico Roşiori) s-a ales cu două etape de suspendare şi o amendă de 70 lei din partea Comisiei de disciplină.

B.Pană

2 Comments

  1. Mutra de tractorist a acestui GHEORGE spune tot!!!!Are cap de carutasi trezit din coma alcoolica!!!!!Tataie, lasa-te ca esti distrus rau de tot!!!!!

  2. Macaria Marian

    alexandru Gheorghe isi da arama pe fata!!!!este o mizerie de om, a trait numai din tzepe, minciuna si pacaleli!!!!e momentul adevarului jeg uman!!!!Ai creier exact cat par ai in cap!!!!DELOC!!!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.