Sport

Alexandru Bratu, medaliat la aruncarea discului

Recent, la Onești, sub egida Federației Române de Atletism, au avut loc Campionatele Naționale de aruncări pentru copii și juniori. Din județul Teleorman au participat doi atleți, legitimați la CSS Alexandria, care însă se pregătesc la Turnu Măgurele, pe scheletul didactic și sportiv al vechiului CSS din municipiul danubian.

Alexandru Bratu a reușit performanța de a cuceri medalia de argint la proba de aruncarea discului, copii 2, cu o performanță de 20.60 metri. Materialul de concurs utilizat a cântărit 600 de grame.

Alexandra Vîrdol s-a situat pe locul 5 la juniori 3, aruncarea suliței de 500 de grame. Sportiva noastră a lansat sulița până la distanța de 29.46 metri.

De menționat și că la CSS Turnu Măgurele, de-a lungul timpului, a existat o frumoasă școală a aruncărilor lungi. De altfel, se poate afirma, fără teama de a greși, că secția de atletism a CSS Turnu Măgurele s-a remarcat prin varietate și performanță, aici abordându-se toate sectoarele specifice atletismului (alergări, aruncări și sărituri).

Cei doi sportivi care au participat la competiția de la Onești sunt pregătiți de către antrenorul George Vîrdol. (Cristi Frisk)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.