Eveniment

Alexandria şi-a premiat sportivii

Monica DUMITRESCU

Primăria Alexandria a premiat, marţi, 16 decembrie, elevii care au obţinut rezultate bune la competiţiile sportive naţionale şi internaţionale din acest an. Peste 200 de elevi şi profesori antrenori au primit diplome şi premii în valoare totală de 20.000 lei din partea municipalităţii.

În funcţie de locul ocupat pe podiumul competiţiilor şi de importanţa acestora sportivii au primit sume cuprinse între 1200 lei şi 30 lei. Astfel, premiul I a revenit sportivei Florina Chiar (fotbal-tenis) care a fost recompensată cu 1200 lei. Locul al doilea sportivului Sorin Burtan (karate), iar locul al treilea campioanei la culturism Beatrice Şerban.

La festivitatea de premiere au fost prezenţi, alături de sportivi şi antrenorii acestora, primarul Victor Drăguşin, viceprimarul Lucian Iotu şi Augustin Ioan, subsecretar de stat în cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului.

“Ieri (n.r. – luni, 15 decembrie) am premiat 400 de copii, tineri, elevi care au luat premii pentru talentul lor în arte, iar, astăzi, avem peste 200 de tineri campioni în diferite activităţi sportive. Înseamnă peste 7% din total elevi. Ieri şi astăzi au fost premiaţi pentru ceea ce fac dincolo de activitatea lor şcolară. Doresc ca şi în anul 2015 şi în toată viaţa de adulţi să vă cultivaţi aceste aptitudini sportive, în primul rând pentru voi, pentru sănătatea voastră, dar şi pentru competeţii”, le-a transmis primarul Victor Drăguşin tinerilor, în cadrul festivităţii de premiere.

IMG_4568

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.