Eveniment

Alexandria / Absolvenții de gimnaziu și de liceu cu rezultate deosebite, premiați cu laptopuri

Absolvenții de gimnaziu și de liceu, care au obținut rezultate deosebite la învățătură în promoția 2021, vor fi premiați cu laptopuri de către Primăria Municipiului Alexandria. Această hotărâre a fost adoptată pe data de 29 iulie 2020 de către Consiliul Local al municipiului Alexandria.

Reprezentanții municipalității au publicat recent listele cu cei care beneficiază de laptopuri. Astfel, sunt premiați patru șefi de promoție de la Școala Gimnazială “Mihai Viteazul”, respectiv Alexia Dalia Olteanu, Bogdan Beniamin Moise, Adrian Alin Popescu, Bianca Maia Ivan, ale căror medii de absolvire sunt de 10. Tot la gimnaziu, însă de la Școala Gimnazială “Ștefan cel Mare”, sunt pe listă atât doi șefi de promoție cu media de 10, Marius Gabriel Dragne și Eric Andrei Proorocul, cât și Mihnea Florentin Gheorghe, care a obținut primul loc pe școală în ierarhia admiterii la liceu. Și un elev al Școlii Gimnaziale nr. 7, Victor Cristian Tunaru, cu media de absolvire 9,99 și care este și șef de promoție, va fi premiat pentru rezultatele sale.

De asemenea, în ceea ce privește învățământul liceal, Andrei Gabriel Mitran și Alexandru Selea, șefi de promoție cu media de 10 la Colegiul Național “Alexandru Ioan Cuza”, vor fi premiați de către Primăria Municipiului Alexandria. La fel și Ștefan Măgureanu, șeful de promoție cu media de absolvire 10 al Colegiului Național Pedagogic “Mircea Scarlat” va primi un laptop ca premiu, dar și Liviu Gabriel Pătrașcu de la Liceul Teoretic “Alexandru Ghica”, șef de promoție, cu media de 9,95.

Cât despre condițiile pe care trebuie să le îndeplinească cel care este premiat, reprezentanții primăriei anunță că este obligatoriu să fi “promovat examenul de la Evaluarea Națională sau Bacalaureat cu media minimă 9,00, elevii care au obținut nota 10 la Evaluarea Națională sau Bacalaureat și absolvenții de gimnaziu care au obținut primul loc pe școală în ierarhia admiterii la liceu, condiția impusă fiind ca media obținută la admitere să fie de cel puțin 9,50”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.