Social

Alexandria – 55 de apartamente ANL vor fi recepţionate la sfârşitul lunii octombrie

anlMonica DUMITRESCU

Primele 55 de apartamente şi garsoniere ANL, din cele 160 propuse a fi construite la Alexandria încă din 2009, sunt aproape gata şi urmează a fi recepţionate la sfârşitul lunii octombrie 2014. Acestea vor fi repartizate tinerilor alexăndreni care au depus dosare pentru obţinerea unei astfel de locuinţe, în ordinea punctajului obţinut. Potrivit primarului Victor Drăguşin, tot în octombrie 2014 vor începe lucrările pentru construirea altor 35 de apartamente şi garsoniere pentru tineri. “Am dat ordinul de începere pentru încă 35 de locuinţe ANL. Termenul de finalizare a acestora este octombrie 2015”, a precizat primarul Victor Drăguşin în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la începutul acestei săptămâni.

Edilul municipiului reşedinţă de judeţ a mai spus că a fost finalizată şi transmisă la ANL documentaţia pentru alte două corpuri a câte 35 de apartamente şi garsoniere fiecare şi speră ca lucrările pentru execuţia acestora să înceapă în primăvara anului 2015, imediat ce timpul va permite.

“Mai avem conform proiectului depus în 2009 la ANL, încă 70 de locuinţe, două corpuri de 35 de apartamente şi garsoniere pentru care documentaţia noi am finalizat-o, am transmis-o la ANL şi în această lună va fi susţinută licitaţia de execuţie. Sper ca execuţia să înceapă în primăvara anuluui următor, astfel încât să atingem acest obiectiv, 160 de locuinţe pe care ni l-am propus”, a precizat Victor Drăguşin.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.