Eveniment

Alexăndrenii sunt invitaţi să se debaraseze de obiectele electronice şi electrocasnice vechi

Alexăndrenii care vor să scape de deșeurile de echipamente electrice și electrocasnice (DEEE) o pot face, gratuit, în săptămâna 12-19 octombrie, când Primăria municipiului Alexandria, în parteneriat cu Asociația Română pentru Reciclare ROREC-prin operatorul local de colectare SC Save the world by recycling SRL, organizează caravana ROREC pentru colectarea deșeurilor de echipamente electrice și electronice, în municipiul Alexandria.

Cu această ocazie, Caravana ROREC se va deplasa pe străzile municipiului Alexandria, pentru colectarea deșeurilor de echipamente electrice și electronice de la gospodăriile particulare.

Aparatele electrice stricate sau pe care alexăndrenii nu le mai folosesc pot fi aduse și la unul dintre cele două puncte de colectare provizorii ce vor fi disponibile pe 19 octombrie, în zona Pieței Centrale și în zona Pieței Peco, informează Primăria.

Municipalitatea s-a gândit și la cei care vor să se debaraseze de electricele și electrocasnicele vechi, dar care nu se pot deplasa în cele două puncte de colectare puse la dispoziție, astfel că pentru aceștia, în perioada 12-19 octombrie, Serviciul Local de Colectare Teleorman asigură preluarea gratuită a aparatelor electrice grele sau voluminoase, de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție, fiind necesar un apel la TelVerde 0800 444 800, număr gratuit disponibil zilnic între orele 9.00-17.00.

Alexăndrenii care participa la demers au posibilitatea să câștige unul dintre premiile oferite prin tragere la sorți, respectiv patru blendere, patru mixere și patru mașini de călcat. Tragerea la sorți a câștigătorilor va avea loc pe 19 octombrie, la ora 17.00, la Primăria Alexandria, informează municipalitatea.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.