Eveniment

Alexăndrenii s-au îmbulzit pentru a prinde o porţie de fasole cu cârnaţi şi un pahar de vin fiert

Ziua Nationala2Pe lângă parada militară, discursurile autorităţilor şi depunearea de coroane, Ziua Naţională reprezintă, din nefericire, pentru mulţi dintre români, prilej de a primi gratis o porţie de mâncare caldă şi un pahar de vin fiert.

Sute de alexăndreni au asistat civilizat la manifestările organizate de autorităţi, însă când a venit vorba de masa festivă cu fasole şi cârnaţi şi vin fiert, numărul acestora s-a înmulţit brusc. Deşi Primăria Alexandria s-a pregătit cu peste 2000 de porţii de fasole cu cârnaţi, suficiente pentru toată lumea, alexăndrenii s-au înghesuit, mai-mai să răstoarne mesele cu cazanele din care îi serveau primarul Victor Drăguşin, cei doi viceprimari şi consilierii USL şi PP-DD.

Cam acelaşi lucru s-a întâmplat şi la masa caldă oferită de PDL care a făcut opinie separată, chiar dacă numărul alexăndrenilor care au ales să se înfrupte din bucatele servite de consilierul PDL Florin Titirişcă, preşedintele PDL Teleorman, Teodor Niţulescu şi alţi lideri ai PDL, a fost mult mai mic. Pedeliştii au pus la bătaie aproximativ 400 de porţii de fasole cu cârnaţi, alte 400 de porţii de sarmale, plăcintă cu brânză şi, bineînţeles, vin fiert, aşa că alexăndrenii, fie că au ales bucatele servite de reprezentanţii USL şi PP-DD, fie că le-au ales pe cele servite de reprezentaţii PDL sau pe amândouă, au avut de unde alege şi au plecat acasă satisfăcuţi. (M.D.)

Ziua Nationala3Ziua Nationala4

One Comment

  1. Vai de noi! Tot astia merg si la vot…!!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.