Eveniment

Alexăndrenii, invitaţi să se debaraseze de obiectele electrocasnice vechi

deseuri-electriceCampania “Locul deşeurilor nu e în casă. Trimite-le la plimbare!” iniţiată de Asociaţia RoRec, revine în municipiul Alexandria printr-o acţiune de colectare a deşeurilor electrice şi electronice (DEEE) organizată împreună cu Primaria Alexandria ce se va desfăşura timp de două zile începând de vineri.

Cetăţenii din Alexandria sunt invitaţi vineri şi sâmbătă, 19-20 aprilie 2013, să se debaraseze de aparatele electrice şi electronice, vechi sau stricate, în mod corect şi responsabil, prin depunerea acestora la punctele de colectare. Programul acţiunii de colectare este 9.00-17.00, iar punctul fix va fi amplasat în zona pieţei centrale. Cetăţenii care deţin deşeuri electrice grele sau voluminoase, pot apela serviciul de colectare gratuită de la domiciliu, printr-o simplă programare la numărul de telefon 0720.716.681 sau 0751.302.118, apelabile între orele 9.00-17.00, pentru ca acestea să le fie preluate direct de la domiciliu sau sediul firmei.

“Gradul de poluare al mediului înconjurător în care trăim ar trebui să ne preocupe pe fiecare dintre noi, pentru că efectele negative ale deşeurilor aruncate în natură ne pot afecta pe toţi. Colectarea şi reciclarea deşeurilor electrice şi electronice ajută la îmbunătăţirea calităţii vieţii pe care o trăim, căci mediul în care trăim devine mai curat, iar noi ne putem bucura de el”, a declarat Andreea Dumitru, manager regional al Asociaţiei RoRec.

Cei care vor depune deşeuri electrice în cadrul acestei acţiuni de colectare, vor intra automat într-o tombolă cu premii oferite de membrii Asociaţiei RoRec, Albatros şi Skill. Acestea sunt: 2 maşini de călcat, 2 mixere, 2 polizoare unghiulare şi 2 cafetiere. Extragerea câştigătorilor acestor premii va avea loc sâmbătă, 20 aprilie, la Primăria Alexandria, ora 17.30. (M.D.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.