Social

Alexăndrenii, chemaţi să spună din nou “DA”, la împlinirea a 50 de ani de la căsătorie

Monica DUMITRESCU

Cuplurile de alexăndreni care împlinesc anul acesta 50 de ani de căsnicie sunt chemate să spună din nou “DA” în faţa ofiţerului de stare civilă. Primăria municipiului Alexandria organizează o nouă ediţie a evenimentului “Nunta de Aur” în data de 8 mai 2014. Ca şi în anii precedenţi, cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie cu domiciliul stabil în Alexandria, indiferent de locul naşterii sau al oficierii căsătoriei, vor avea parte de o ceremonie civilă oficiată la Primărie, o ceremonie relegioasă şi o recepţie. De asemenea, municipalitatea va oferi fiecărui cuplu un certificat care atestă cei 50 de ani de căsătorie, fotografii şi un premiu simbolic în valoare de 300 de lei.

“Nunta de aur” este la Alexandria la a patra ediţie. La prima ediţie, în 2011 au participat 38 de cupluri, în 2012 numărul acestora a ajuns la 42, iar în 2013, au fost premiate 32 de cupluri de alexăndreni care au rezistat împreună o jumătate de secol.

Pentru a participa la ceremonia organizată de municipalitate anul acesta, cuplurile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie trebuie să depună până cel mai târziu, miercuri 23 aprilie 2014, la registratura instituţiei sau la Compartimentul Secretariat, Informaţii Publice şi Mass Media – et. 2, cam. 56, copii ale certificatului de căsătorie din care să rezulte că actul a fost încheiat în anul 1964, indiferent de locul încheierii căsătoriei şi copii ale BI/CI pentru ambii soţi din care să reiasă că domiciliul  actual este în Municipiul Alexandria.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.