Eveniment

Alexăndrean cercetat de oamenii legii după ce a încălcat ordinul de protecție

Polițiștii din Alexandria cercetează un bărbat în vâstă de 49 de ani, din localitate, pentru nerespectarea hotărârii judecătorești privind ordinul de protecție, transmite IPJ Teleorman. Din primele date, bărbatul ar fi continuat să-și sune fosta concubină, deși exista un ordin de protecție emis cu o lună în urmă,  prin care acestuia i se interzicea să se apropie la mai puțin de o sută de metri de locuința și locul de muncă al femeii, dar și să o contacteze telefonic sau prin orice alt mijloc pe aceasta.

“În fapt, la data de 09.04.2020, o femeie în vârstă de 51 de ani a sesizat Poliția Municipiului Alexandria cu privire la faptul că fostul său concubin nu ar fi respectat măsurile dispuse prin ordinul de protecție emis luna trecută, prin care bărbatul era obligat să păstreze o distanță de minimum 100 m față de locuința și locul de muncă ale acesteia, fiindu-i interzis să stabilească orice contact cu fosta concubină, chiar și telefonic. Bărbatul ar fi sunat-o în repetate rânduri și i-ar fi trimis mesaje, creându-i o stare de temere”, transmite IPJ Teleorman.

Oamenii legii au întocmit dosar penal în acest caz, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispusă soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.