Politic

Aleșii locali roșioreni se întrunesc în ședință de lucru/ Pe ordinea de zi, stabilirea limitei maxime de carburant pentru mașinile Primăriei

Șapte proiecte de hotărâre sunt trecute pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Roșiorii de Vede, programată pentru joi, 29 august.

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul municipalității roșiorene, aleșii locali vor dezbate și vota, printre altele, proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului local și a bugetului instituțiilor publice și activităților finanțate integral sau parțial din venituri proprii pe anul 2019, precum și proiectul de hotărâre privind modificarea HCL nr. 154 din 31. 08. 2017 referitoare la stabilirea limitei maxime a consumului lunar de carburant pentru autovehiculele aflate în dotarea Primăriei.

De asemenea, mai sunt trecute pe ordinea de zi și proiectul de hotărâre privind aprobarea costului mediu lunar de întreținere pentru copiii ce frecventează Creșa Municipală Roșiorii de Vede în anul 2019 – 2020, dar și proiectul de hotărâre privind modificarea amplasamentelor locurilor de așteptare clienți și staționare a taxiurilor din str. Carpați – zona Gara de Nord.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.