Sport

Alegerile pentru funcția de președinte al AJF Teleorman vor avea loc pe 28 martie

Asociația Județeană de Fotbal Teleorman a anunțat data organizării Adunării Generale Ordinare și de alegeri. Conform comunicatului remis de instituția amintită, Comitetul Executiv al AJF Teleorman a aprobat, în conformitate cu articolul 25.2.3 din Statutul AJF Teleorman, ca Adunarea Generală Ordinară și de alegeri să se desfășoare pe data de 28 martie 2017.

Actualul președinte în funcție al AJF Teleorman este fostul arbitru divizionar, Stan Prodan, cel care conduce instituția din 1995. Stan Prodan este cel mai longeviv președinte al unei Asociații Județene de Fotbal din România. (Cristi Frisk)

2 Comments

  1. Observator

    De ce mai au loc alegeri pentruca oricine ar concura nu are nici o sansa!De ce ? Pentruca amintitul Statut al AJF Teleorman in articol, este conceput de actualul presedinte, in asa fel, incat oricine s-ar prezenta nu poate iesi invingator! Asa ca dragi presupusi candidati sa nu va faceti iluzii degeaba si eu v-as recomanda sa-l lasati sa conduca in continuare,altfel va ajunge cersator, ca el, nu se pricepe la nimic ! Nu putem spune ca in aceasta functie a facut ceva iesit din comun,dar oricum este invatat cu necazul!Poate reuseste sa creeze in urmatorul mandat Casa Fotbalului(asta ii mai lipseste din palmares),visul lui de cand a fost uns peste fotbalul teleormanean!

  2. Stan Prodan este veşnic Fără Stan Proan, viaţa e pustiu!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.