Politic

Alegerile interne din PNL Teleorman vor fi organizate până pe 2 mai

Până pe 2 mai, atât la nivelul celor 97 de unităţi administrativ-teritoriale din judeţ, cât şi la nivelul organizaţiei judeţene a liberalilor teleormăneni, vor fi organizate alegeri interne, urmând ca pe 17 iunie să fie ales preşedintele PNL la nivel naţional, a precizat senatorul Eugen Pîrvulescu, după Consiliul Naţional de Coordonare al PNL de sâmbătă, 4 martie.

Din delegaţia cu care organizaţia din Teleorman a participat la întâlnirea de sâmbătă au făcut parte 18 aleşi locali, printre care primari, consilieri judeţeni şi consilieri locali, precum şi cei doi parlamentari, Eugen Pîrvulescu şi Mara Calista, dar şi preşedinţii organizaţiilor de femei, tineret şi pensionari.

„Va fi consituită o comisie formată din 5-7 membri, la nivelul organizaţiei judeţene, care va avea sarcina de a organiza alegerile interne. Este de menţionat că preşedintele comisiei nu va putea candida pentru preşedinţia PNL Teleorman. De asemenea, vor fi organizate comisii şi la nivelul organizaţiilor locale, care vor avea sarcina de a organiza alegerile „, a mai precizat senatorul Eugen Pîrvulescu referitor la organizarea alegerilor interne din PNL Teleorman.

Totodată, preşedintele PNL Teleorman a mai precizat că, în cadrul şedinţei CJEx de săptămâna trecută, nu au mai fost schimbaţi preşedinţi ai unor organizaţii locale, aşa cum s-a întâmplat în şedinţa anterioară, când liderii din şase organizaţii liberale au fost înlocuiţi.

„Am spus şi repet, comisia constituită la nivel de partid, din care fac parte 17 primari, printre care cei de la Bragadiru, Cosmeşti, Mereni, Lisa, Viişoara, Botoroaga, Bujoru, Moşteni, Plosca, Tătărăştii de Sus şi Dracea, a analizat rezultatele la alegeri, dar nu numai, şi a luat decizia ca unii dintre preşedinţii de organizaţii locale să fie schimbaţi din funcţie. Mai mult, nici măcar nu s-a pus problema schimbării în unele cazuri, în care organizaţiile locale nici măcar nu mai aveau preşedinte, cum a fost cazul organizaţiei de la Purani ori a celei de la Smârdioasa. S-a ţinut cont şi de alţi factori, nu numai de rezultatele de la alegerile parlamentare, aşadar colegii mei care fac parte din comisie au discutat mai multe aspoecte, ca nivelul cotizaţiilor sau prezenţa efectivă în campania electorală”, a declarat preşedintele PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu referitor la subiect. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.