Politic

Alegeri prezidențiale/ Eugen Pîrvulescu: „Pentru PNL Teleorman, este un scor istoric”

65.856 de teleormăneni au votat pentru Klaus Iohannis în cel de-al doilea tur al alegerilor prezindențiale și, cu 40,81% dintre voturi trecute în contul candidatului PNL, organizația județeană a liberalilor se laudă cu un scor istoric în Teleorman. Totodată, conducerea liberală din județ mulțumește celor aproximativ 66.000 de teleormăneni care au votat pentru candidatul PNL, Klaus Iohannis, iar rezultatul bun obținut de PNL în Teleorman, este, în viziunea conducerii județene a partidului, „un duș rece pentru contracompetitor”.

„Prin acest vot, teleormănenii au girat atât obținerea celui de-al doilea mandat de președinte al României de către Klaus Iohannis, cât și dorința de a trăi într-o țară normală, într-un județ normal, într-o societate bazată pe educație, moralitate, valoare și dezvoltare. Este un scor istoric pentru județul Teleorman, am reușit să obținem aproape 41% în județul din care vine candidatul PSD, în care PSD a obținut la fiecare scrutin electoral scoruri de peste 60-65%. Le mulțumesc pentru acest rezultat colegilor mei, primarilor care s-au implicat în această campanie, le mulțumesc și președinților de organizații și organizațiilor din localitățile în care PSD are primari, dar unde noi am reușit să obținem un scor bun și foarte bun în aceste alegeri. Am reușit să obținem scoruri bune și în orașe, la Roșiori, aproape 42%, la Turnu Măgurele, aproape 48%. Și la Alexandria avem aproape 44%, un scor foarte bun pentru candidatul nostru”, a declarat președintele PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu.

Citește și: http://ziarulteleormanul.ro/rezultatele-alegerilor-prezidentiale-in-localitatile-din-teleorman/

Dincolo de localitățile cunoscute drept fiefuri PNL, ca Moșteni (unde au câștigat alegerile cu 83,40%) sau Mereni (68,20%) sunt localități din județ conduse de primari PSD, unde liberalii au câștigat alegerile prezidențiale, respectiv Scrioaștea (53,95%) sau Plopii Slăvitești (53,41%). Un scor bun a fost obținut de liberali și la Piatra, localitate condusă de primar PSD, unde au câștigat 49,47% dintre voturile exprimate, dar și la Izvoarele, unde au obținut aproape 45%.

„În privința rezultatelor obținute de candidatul PNL, Klaus Iohannis, la Teleorman, se poate constata că între cele două tururi de scrutin există un trend de creștere al cotei de încredere față de PNL și de politicile liberale, ceea ce ne face să privim cu încredere, forță și optimism confruntările electorale de anul viitor, pentru a putea revigora acest județ, din punct de vedere economic, investițional și social, pentru că teleormănenii merită să trăiască decent, în județul lor, ACASĂ!”, se arată într-un comunicat de presă al senatorului PNL Eugen Pîrvulescu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.