Politic

ALEGERI LOCALE – Rezultate parţiale. PSD a câştigat toate oraşele

Rezultatele parţiale ale alegerilor locale, dau PSD-ul drept marele câştigător, cel puţin prin prisma faptului că şi-a adjudecat toate oraşele. Astfel, în urma numărătorii parţiale, situaţia se prezintă astfel:

 • Alexandria – primăria municipiului a fost câştigată de VICTOR DRĂGUŞIN (PSD), cu un procent de 60%
 • Zimnicea – Petre Pîrvu (PSD) – 75%
 • Videle – Nicolae Bădănoiu (PSD)- 55%
 • Roşiorii de Vede – Cîrciumaru Valerică (PSD) – 55%
 • Turnu Măgurele – Dănuţ Cuclea (PSD) – 45%
 • COMUNE
 • Orbeasca – Gheorghe Budică (PSD) – 82%
 • Suhaia – Barbu Polexia (PNL) – 85%
 • Ţigăneşti – Gelu Pisică (PSD) – 75,8%
 • Buzescu – Valentin Trăistaru (PNL) – 70%
 • Dobroteşti – Ion Mănica (PSD) – 70%
 • Moşteni – Tăbărana Vică (PNL) – 91%
 • Călineşti – Haită Gabriel (PSD) – 88%
 • Gratia – Florea Ion (PSD) – 92,11%

8 Comments

 1. FELICITARI, DOMNULE PRIMAR BUDICA GHEORGHE!
  ATI JUCAT CINSTIT SI CORECT, IAR TOATA CAMPANIA MURDARA PORNITA IMPOTRIVA DUMNEAVOASTRA A AVUT UN EFECT NEFAST ASUPRA CELOR CARE AU INITIAT-O SI SUSTINUT-O, PENTRU CA S-A INTORS IMPOTRIVA ACESTORA, DEOARECE A IRITAT SI A MOTIVAT SI MAI MULT CETATENII SA IASA LA VOT SI SA VOTEZE PENTRU CONTINUITATE IN BINE SI STABILITATE, DAR SI IMPOTRIVA MIZERIIILOR SI DENIGRARILOR PROFERATE IN MOD OBSEDANT SI AGASANT IN SPATIUL PUBLIC.
  PARAFRAZAND O CELEBRA VORBA DIN POPOR, PRIN RAPORTARE LA CUGETARILE INFANTILE SI NOCTURNE ALE UNEI PERSOANE FRUSTRATE SI COMPLEXATE, NU SE POATE SPUNE DECAT CA „NU MOR CAINII CAND VOR…UNII”! DOAMNE, CE VICTORIE! SA IEI, CA PRIMAR, 82% DIN VOTURI SI SA-TI ADJUDECI SI 12 MANDATE DE CONSILIER IN CONSILIUL LOCAL ORBEASCA, DIN TOTALUL DE 15? ESTE DE NEIMAGINAT, DAR SI REAL, IN ACELASI TIMP! INSA, PENTRU CEI CARE NU AU CUNOSTINTE DE BAZA IN MATERIA ORGANIZARII STATULUI DE DREPT, TREBUIE SPUS CA ACEASTA ESTE ESENTA DEMOCRATIEI – NU POTI MINTI POPORUL SI NU TE POTI IMPOTRIVI VOINTEI SALE SUVERANE.

 2. Toata stima si tot respectul pentru dl.presedinte GADEA IONUT ADRIAN, care a demonstrat, prin rezultatul obtinut la nivelul judetului Teleorman, ca este un tanar politician redutabil, competent, cerebral si rational, un bun organizator si un om cu mult, mult bun simt, care, astfel, a confirmat toata increderea pe care i-a acordat-o dl.presedinte LIVIU-NICOLAE DRAGNEA. Va felicitam sincer si va dorim mult, mult succes domnule presedinte GADEA IONUT ADRIAN!

  P.S. – Atentie mare la „gasca” de tradatori(mai bine zis „echipa de improvizatii”) din Prefectura TR.(„prietenii” stiu la ce „doamna” si la ce „baiat” increzut si parvenit, prin grija lui tata socru, ne referim. Nimeni nu trebuie sa uite ca in viata, intotdeauna, „totul se plateste”, nu in sensul ca pentru toate aranjamentele se plateste la „casieria” acestei echipe, ci in sensul ca cei care fac rau, care imprastie ura, teroare, teama, nedreptate si diversiune, facand anumite „jocuri politice”, vor plati, mai devreme sau mai tarziu).

 3. un nesanatos ca milu sa conduca o comuna. cum ati votat bai oltenarilor

 4. un dement ,marcusanu , a castigat la olteni. nebunul a inceput cu amenintarile prin comuna. nu are nimeni ce-i face?

 5. Conducerea liberală la nivel de judeţ, care aşteaptă slujbe la stat, să-şi asume rezultatul dezastruos în alegeri, adică să demisioneze, şi să-şi cumpere capre:ca adevăraţi liberali ce sunt. Caraghişilor…

 6. tugurlanii

  conducerea PNL , aceste jeguri , aceste otrepe aneuronice de tip Alisandru ILIESCU mergeti acasa sau poate asteptati si niste flegme pe obrazele voastre de sorici gros.

 7. Bravo d-l Budica Gheorghe. O victorie zdrobitoare. Sincer vorbind nu aveam dubii, dar eram curios de scor.

 8. Suhaianu

  Apropo de Suhaia. Si pe timpul lui Ceausescu se spunea ca vrea Ceauseasca sa devina presedinte al Romaniei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.