Politic

ALDE Teleorman a depus candidaturile la BEJ. Obiectivul organizaţiei judeţene pentru alegerile parlamentare este de un deputat şi un senator

Candidaţii cu care organizaţia judeţeană a ALDE Teleorman se va prezenta în faţa electoratului din judeţ la scrutinul de pe 11 decembrie au trecut joi, 27 octombrie, pe la Biroul Electoral Judeţean pentru a depunele listele pentru alegerile parlamentare. Preşedintele formaţiunii politice, deputatul Calotă Florică Ică, a precizat, la ieşirea de la Biroul Electoral de Circumscripţie, că obiectivul ALDE pentru alegerile parlamentare este de un mandat de deputat şi unul de senator.

„ALDE Teleorman depune, azi, candidaturile pentru alegerile parlamentare de pe 11 decembrie. Targetul nostru este un deputat şi un senator pentru judeţul Teleorman şi vreau să vă spun că suntem încrezători în acest rezultat şi că-l vom obţine. Ieri am văzut că un partid a făcut nişte istericale. A întrebat cine este ALDE? Cât de curând o să afle cine este ALDE. Vreau să vă spun că toţi colegii mei care candidează pentru parlamentare sunt teleormăneni, absolut toţi, n-avem paraşutat pe nimeni din niciun judeţ, consiliera niciunui preşedinte de partid, şi vreau să vă spun că sunt oameni care au dovedit şi oameni din toate mediile sociale. Noi ne abţinem de la a face alte comentarii deocamdată, suntem un partid echilibrat, vrem să ne vedem de treaba noastră şi să spunem ce putem să facem şi mai puţin să intrăm în acest joc de a ataca cele două partide, PSD şi PNL. Eu le urez succes tuturor şi sper ca rezultatul nostru să ne facă să stăm cu fruntea sus”, a declarat Calotă Florică Ică, preşedintele ALDE Teleorman şi ocupantul primei poziţii de pe lista pentru Camera Deputaţilor, după depunerea candidaturilor a Biroul Electoral Judeţean.

Celălalt Calotă de pe lista de candidaţi ALDE Teleorman a ţinut să precizeze faptul că atât el, cât şi preşedintele organizaţiei judeţene a partidului sunt încrezători în şansele lor, şi că formaţiunea politică din partea căreia candidează pentru un mandat de senator nu va intra în polemici cu alte partide.

„Vreau să spun că ne-am propus să obţinem un mandat de deputat şi unul de senator. Nu ştiu ce procent, nu ştiu ce număr de voturi, însă vom avea suficente cât să ne încurcăm adversarii şi noi să ne atingem ţinta. Eu sunt încrezător în şansele mele şi în şansele preşedintelui Calotă Ică şi ne propunem ca în perioada asta de pre-campanie şi de campanie să nu intrăm în polemică şi să nu facem atacuri la persoană pentru că, presupun eu, am depăşit de mulţi ani acest statut şi anume de a ne coborî la acest nivel suburban de exprimare. Le urez succes şi celor din PSD, şi celor din PNL, şi celor din PMP şi din toate partidele, dar mai puţin succes decât ne dorim şi ne urăm nouă!”, a declarat vicepreşedintele ALDE Teleorman Samuel Calotă, cel care deschide lista de candidaturi pentru Senat. (Violeta Mocanu)

5 Comments

 1. un psd-ist sadea

  ica klota=un traseist fara scrupule ….
  asa ii trebuie pnl-ului ….
  slabutzul asta NU SE MAI SATURA DE BANII ?
  razgandiceanu = alt nemernic traseist, tradator de neam si tara ….
  despre al treilea gunoi ce dracau sa mai spui ?
  siktir si scarba totala ….
  poponarii astia au umplut judetul cu pozNele lor zambate ….
  suBces total, papagalilor … .+

 2. Partzulescu sunt de acord, este un deseu uman, vai steaua lui de analfabet si imbarligator, sluga almajenista!

 3. roxxy adventista

  Sami, nebunaticule,imi e dor de tine!

 4. Cum poate ALDE sa puna oameni mai OK pe liste decat PNL? Pe Titirisca l-au mazilit, dar Parvulescu? Asta e om care sa reprezinte Teleormanul in Parlament?

 5. calugarul Vasile

  cam putin ! Ar trebui sa fie mai pretentiosi !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.