Politic

ALDE Teleorman a început Campania de strângere a semnăturilor pentru europarlamentare

Reprezentanții ALDE Teleorman au început campania de strângere a semnăturilor pentru alegerile europarlamentare din luna mai, în acest sens făcând și un apel către teleormănenii care vor să susţină candidații partidului la scrutinul pentru Parlamentul European. Potrivit reprezentanților ALDE Telerman, teleormănenii care vor să se implice în strângerea de semnături pot găsi formularul în format electronic pe pagina de facebook a organizației județene sau o pot ridica personal de la sediul partidului.

ALDE Teleorman a început strângerea semnăturilor de susținere pentru alegerile Parlamentului European. Te poți implica și tu în strângerea de semnături, descărcând lista de mai jos (sau în format fizic de la sediul ALDE Teleorman) și colectând semnături de la prieteni, cunoștințe și vecini. Te așteptăm cu listele la sediul ALDE din Municipiul Alexandria, jud. Teleorman, str. Libertății, bl A4, sc.B1/C1, et 1. Împreună putem reuși ca vocea liberalilor autentici din România să fie auzită în Parlamentul European!”, se arată într-o postare pe pagina de facebook a ALDE Teleorman.

La nivel naţional, ALDE are stabilit un target de 15%, iar la nivelul județului Teleorman organizația ALDE și-a propus să obțină cel puțin 10% din voturi.

În cadrul ședinței Biroului Politic Central de la finalul lunii ianuarie, s-a stabilit ca fiecare organizație județeană a ALDE să strângă cel puţin 20.000 de semnături pentru alegerile europarlamentare din mai.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.