Politic

“ALDE e sau nu la guvernare?”

Ioan DUMITRESCU

Deputatul Calotă Ică Florică, preşedintele Organizaţiei judeţene Teleorman al Alianţei Liberalilor şi Democraţilor, susţine că în ALDE există o stare de incertitudine în ceea ce priveşte participarea la guvernare. În ciuda faptului că ALDE are patru miniştri, deputatul Calotă Ică Florică se întreabă retoric: „Se vrea să guvernăm sau să ne jucăm? Suntem sau nu suntem la guvernare? Să ne lămurească cineva cum e treaba. Ne vor sau nu ne vor la guvernare?”.

Practic, deputatul Calotă Ică Florică ar vrea ca răspunsurile să vină din partea celor doi copreşedinţi, Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului României, şi a lui Daniel Constantin, dar implicit şi din partea premierului Sorin Grindeanu şi a preşedintelui Partidului Social Democrat, Liviu Nicolae Dragnea. Calotă Ică Florică mai afirmă că în teritoriu, în judeţul Teleorman, Alianţa Liberalilor şi Democraţilor nu conduce nici o instituţie deconcentrată, ca şi când ar fi în opoziţie, nu la guvernare.

2 Comments

  1. De ce nu recunoasteti domnule deputat ca Emil Viorel Ciobanu ca este membru ALDE -Sami Calota este cel care domnul Ciobanu ia vandut farmacia cu conditia sa il primeasca in ALDE si sa il tina pe functie.
    Din cate va laudati spuneati ca o parte a copilarie Ciobanu si-a petrecut-o la Plosca unde va jucati impreuna!
    Tot parsiv esti domnule Calota!!!

  2. pai ce mai astepti domnule deputat? de ce te-au ales cetatenii? membri alde asteapta sa participe la luarea deciziilor. de ce nu faci nimic? toti liberalii sau pedelistii sunt in functie la deconcentrate. nu.i urneste nimeni. sunt sigur ca nu ai putere!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.