Sport

Al treilea premiu Fair-Play de etapă a ajuns la Drăgănești Vlașca

Așa cum s-a observat, premiul Fair-play se acordă în acest an competițional într-un nou format, atât pentru Liga 4, cât și pentru Liga 5. Primele două au revenit echipelor Astra Plosca (Liga 4) și Viitorul Săceni (Liga 5).

Echipa din Drăgănești Vlașca începe să devină o abonată la premiul Fair-play, fiind la al doilea an consecutiv când câștigă acest premiu. Și în ediția trecută de campionat a mai avut o astfel de reușita. Echipa beneficiază de o bază sportivă competitivă grație Primăriei, condusă de Ciprian Ciuperceanu, profesor de sport la bază, aflat la al doilea mandat în fruntea comunei. Câștigătoare a unei ediții a Cupei României – etapa județeană – ediția 2018, când a întrecut în finală pe ASC Seaca, și finalistă în ediția 2019, când a pierdut ultimul act în fața celor de la Ajax Botoroaga, echipa din Drăgănești Vlașca vizează un ascendent de formă pe termen mediu, iar în viitorii 2-3 ani, să se numere printre protagonistele Ligii 4 a Campionatului județean.

Festivitatea de premiere, organizată sâmbătă, 29 aprilie, înaintea jocului de campionat cu Victoria Lunca, a fost oficiată de către secretarul general al AJF Teleorman, Cătălin Cușcă. AJF a oferit un set complet de echipament și placheta de onoare. Iată lotul folosit de ACS Drăgănești Vlașca de-a lungul ediției actuale de campionat: Levent Celic, Dorel Baltatu, Laurentiu Oprea, Flavian Tarta, Andrei  Brasoveanu, Antonio Tapolea, Cosmin Dana, Raducu Badita, Marius Chircalan, George Dumitru, Ionut Grigore, Antonio Felgara, Ilare Bogatu, Augustin Chirita, Liviu Bogatu, Ionut Tapan, Mario Falgara, Darius Bogatu. Conducerea echipei este asigurată de către Răzvan Glăvan – antrenor și Andrei Burcescu – director sportiv.

La finalul festivității, primarul Ciprian Ciuperceanu ne-a oferit o scurtă declarație: “Suntem bucuroși că, din punct de vedere al fair-play-ului, ne regăsim printre fruntași, la fel ne dorim și în ierarhia Ligii 4. Am căutat să facem o bază sportivă competitivă și, iată, am reușit. La fel, ne propunem ca în viitoarele ediții de campionat să ne batem pentru primele locuri. Fotbalul face parte integrantă din comunitatea noastră și îl vom duce cât mai sus, spre performanță”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.